PB-Fotografie.nl

PB-Fotografie.nl

Uw betrouwbare adres voor mooie herinneringen

Fotografie

Net als bijna alle fotografen houdt ik me vooral bezig met portretfotografie. Hierbij beperk ik me vooral tot de poseercategorie “Portret”. Natuurlijk zijn in overleg ook de overige poseercategorieën mogelijk.

Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen van een fotoshoot is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Ik geloof daarom ook niet in het gebruik van een steriele studio, maar ga met een portable studio bij de mensen thuis langs. Of natuurlijk naar een locatie van hun keuze.

Ik krijg steeds vaker de vraag om een foto van een huisdier te maken. Natuurlijk is dat niet zo gek, onze huisdieren horen toch ook bij het gezin? Ik heb gemerkt dat je met een beetje geduld echt hele mooie shoots met dieren kunt maken in hun natuurlijke omgeving.

Zoals bij zoveel mensen is het fotograferen bij mij begonnen op vakantie. De mooiste foto’s vond ik zelf altijd de foto’s waar geen mensen op te zien waren. De prachtige oude gebouwen waren en zijn mijn favoriet. Daarom keek ik ook niet raar op, toen ik laatst de vraag kreeg om een foto van een oud boerderijtje te maken. Natuurlijk heb ik wel eerst even overlegd met de eigenaar. In een klap twee mensen blij, de opdrachtgever met haar foto en de eigenaar van het boerderijtje met wat nieuwe trots.

Buiten het maken van foto’s voor anderen werk ik ook graag met modellen.
Graag werk ik samen met verschillende modellen. Deze foto’s gebruik ik voor het maken van een moodboard of om mijn portfolio aan te vullen. Dus laat het vooral even weten als jij zelf interesse hebt om model te worden.

Zowel voor modellen als voor opdrachtgevers maak ik gebruik van algemene voorwaarden* en een kleine overeenkomst**. Dat klinkt misschien raar, maar het is altijd handig om een paar duidelijke afspraken te maken zoals het aantal foto’s, het formaat van de foto’s, de resolutie, etc..

Privacybeleid